Само в 7DniSofia.bg

Страшно насилие срещу животно в Пловдивско

strashno-nasilie-sreshtu-zhivotno-440

Дни след като Ви разказахме за грозния случай, при който мъж замери с камък вързано куче и пусна питбула си срещу него, идва ред на нова история за насилие над животно. Този път действието не се развива в Правец, а в близкото до Пловдив село Царацово.

Дворна котка е станала жертва на агресия. Животното получило тежки травми, а извършителят остава неясен. Разказ за съдбата на котето споделя Весна М. в една от групите на населеното място във Facebook.

Тя разказва, че котката била със счупена черепна кост, абцес и инфекция. Вероятната причина е удар в главата. Момичето допълва, че животното живее в двор и е обичано от стопаните си. Извършителят на деянието остава неизвестен.

„Исках просто да ви покажа на какво са способни “хора”, които живеят в нашето село“, допълва тя.

Момичето споделя и снимки на травмите, получени от котката, които са изключително тежки за гледане.

Вижте тъжния разказ на Весна М.

„Здравейте, група. Тук виждате три снимки на едно щастливо, обичано, добро животинче, което си седи в двора, не закача никого и не пречи на никого. И след това една снимка на същото мило животинче, след като явно много е попречил на някой „мил“ и „добър“ “човек”. Счупена черепна кост, инфекция и абсцес в резултат на удар в главата. Исках просто да ви покажа на какво са способни “хора”, които живеят в нашето село.“