Щедрост: Софи Маринова подари апетитен едномесечен подарък на снахата и Лоренцо

00086980

Певицата Софи Маринова не спира да пее по нощните клубове. Ромската перла заработва стабилни приходи от своите участия, но по всичко личи, че не се притеснява и да харчи за лукс и подаръци. Как ви звучи един месец в луксозен хотел на нашето Черноморие? Е, това е последният подарък, който Маринова поднесе на сина си и бъдещата му съпруга Мария.

Фолклегендата е наела няколко стаи за най-близките си, докато е затрупана с участия в нощните заведения. За целия месец изпълнителката с уникален глас има планирани внушителните 25 участия. Всички са на морето, където кръчмари и собственици плащат като луди, само и само да има кой да забавлява гостите. В някои от дните певицата дори има по две участия, едно в кръчма, което започва в 22 ч. и приключва в полунощ, а след това се насочва към клуб, където се качва на сцената малко след 1.30 ч.

Повече от месец цялата рода на Софчето ще тъне в лукс в тузарския хотел. „Така всички ще са ми наблизко и мога да ги виждам“, коментира доволно Софи.

47-годишната певица се поддържа в добра форма и физически. И наистина – възрастта не личи на ромската перла, а тя смята, че „виновник“ за красотата е хубавият ген от родителите.