Само в 7DniSofia.bg

Мистерията е разгадана: Преслава разказа цялата истина за Галена

00086888

След години мълчание, Преслава най-накрая проговори за слуховете, че е смразена с някогашната си най-добра приятелка Галена. Двете започнаха заедно кариерата си в музиката, дори деляха един покрив, когато се преместили в София, за да гонят успеха, но в един момент отношенията им претърпяха крах. Или поне това се тиражираше в медиите. Преди няколко дни двете фолкдиви се събраха на участие – събитие, което не се беше случвало от много години, а Преслава коментира слуховете, че причина за влошаването на отношенията им е мъжът на Галена.

„Винаги сме били много добра комбинация двете, много хубаво и чисто приятелство имахме. Все пак започнахме заедно своите музикални кариери, заедно живяхме толкова дълго време. Времето ще покаже, да сме живи и здрави“, заяви Преслава пред радио „Веселина“.

Певицата признава, че истинската причина двете да спрат да си говорят за 8 години е интрига, създадена от други хора. До Преслава стигнала информация за Галена, а пък Галена дочула, че Преслава я обсъжда с лошо и така певиците започнали взаимно да се отбягват. Оказало се обаче, че всичко това са били слухове, итнриги и клюки.

„Не обичам да коментирам такива неща, но в последните дни чета безумната новина, че съм спала с мъжа на Галена и затова не си говорим. Това са пълни глупости и не знам кой болен мозък ги ражда въобще“, заяви позицията си Преслава по повод жълтите новини, че е имала вземане-даване с мъжа на колежката си.