Само в 7DniSofia.bg

Ето я колата-ковчег със 7-те деца. Едно от жертвите утре е щяло да стане на 14 годинки

катастрофа-2

Появиха се първи снимки на колата ковчег, в която пътували 7-те деца от снощната катастрофа между козлодуйските села Крива бара и Бутан. Возилото „Мазда“ е собственост на семейството на невръстния шофьор – 17-годишният Браян., предава BulNews. Родителите му отричат да са му дали ключовете във фаталната нощ. Чия точно собственост е колата и как младежът се е сдобил с нея все още се изяснява от контролните органи.

Автомобилът вече е преместен от мястото на инцидента. От кадрите се вижда, че той е огънат като консерва от адския сблъсък. Фотоси от местопроизшествието пък показват дървото, където се е забила колата. На мястото и в този час има екип криминалисти, който разследва случая. Началникът на КАТ-Враца главен инспектор Христо Димитров обяви, че най-вероятната причина за катастрофата е несъобразена скорост.

Едно от децата в адската катастрофа между козлодуйските села Крива бара и Бутан е загинало ден преди рождения си ден. 13-годишният Богдан е трябвало утре да навърши 14 години. Това разказа през сълзи неговият баща пред камерата на Нова тв.