Миро протегна ръка към най-големия си враг, а часове по-късно…

1630649070-miro2

Поп звездата Миро прости на една от най-големите си врагини, която преди няколко години му нанесе жесток удар. Става въпрос за композитора Вида Пиронкова, която му забрани да пее тоталния хит „Гълъбо“.

Тя бе смъртно обидена на певеца дълги години. Причината – пренебрегнал я при сключване на договор с мобилен оператор за използване на песента.

В последствие парчето бе забранено и свалено от всички платформи след разпореждане на Пиронкова като автор на композицията. „Тъжната истина е, че една дребна жена се полакоми за пари и лиши поколения напред от един уникален проект“, коментираха тогава в средите. А сега същата зарови томахавката срещу Миро Костадинов и се появи на негов концерт преди броени дни в столичен клуб, пише „Хотнюз“.

И както гласи една поговорка: „Интересът клати феса“, та така и Миро и Вида са се помирили, защото изпълнителят е трябвало да включи хита си в албума „46“, който представи на събитието.

Игор Марковски също взриви социалните мрежи с изненадващо разкритие след концерта на Миро.

„Бях на концерта на Миро. Ден преди това разговаряхме по телефона.

Използвам широката аудитория на социалната мрежа, за да съобщя, че следващата седмица ще подпиша официални документи с които прехвърлям правата от продуцирането на песента •ГЪЛЪБО•, както и че подарявам на Миро всичко произтичащо от това.

Същото се отнася и за •Гълъбо• (клип) , който направих с огромна любов. Считам, че трябва да се сложи край на всякакви спекулации относно тази песен (и клип) и да се възроди отново в ефира над нас. Този акт е доброволен. Не търся никакви облаги от това мое действие, както и не съм получавал такива до този момент.

Миро, благодаря ти за всичко, а не само за „Гълъбо“, „Нависоко“, „Ти защо си тук“, „Съдби“ и т.н. Ти си един огромен „Сувенир“ за българската музика“, категоричен е Игор Марковски.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории