Само в 7DniSofia.bg

Благо Джизъса се сдоби с нов прякор в „Сървайвър“, не е за вярване как реагира

благой георгиев благо джизъса

Само ден след като попадна в „Сървайвър“, ексфутболистът Благо Георгиев се сдоби с нов и доста атрактивен прякор, който със сигурност ще държи да остави и след края на шоуто.

Съотборниците му от племето на известните се оказаха повече от впечатлени от възможностите му в тежката битка в електриковите води на Доминикана и в крайна сметка го определиха като „Тигъра“ – нещо, което накара Джизъса направо да се разтапи от кеф. В нея той беше заключен с верига на платформа в Карибско море заедно със съперника си от вражеското племе „Войни“ – модния дизайнер Едис.Двамата трябваше да бъдат освободени от съотборниците си, да скочат във водата, да преминат през серия от препятствия и да стрелят по топки.

Съплеменничката на Благо – нежната хубавица Марго, обаче не успя да го отключи навреме, а през това време дизайнерът Едис набра огромна преднина.Въпреки че изостана жестоко, Джизъса не се отказа и направи невероятно шоу като настигна съперника си, стопи напълно разликата между двамата, успя да го срази и да вземе важна точка за своя тим, който го посрещна с бурни възгласи: „Тигър!“, „Звяр!“. В крайна сметка племето на известните спечели водната битка с 10 на 7 и взе тотема за племенен имунитет.