Само в 7DniSofia.bg

Наталия Симеонова хвърли голяма бомба! Завръща се на екран със…

Наталия Симеонова

Новината, че Наталия Симеонова се завръща в родния тв ефир със сигурност ще предизвика голям интерес и коментари в социалните мрежи.

Емблематичната блондинка, която всички свързват с „Море от любов“ и „Предай нататък“, ще се опита да отвори ударно нова страница в телевизионната си кариера – с амбициозния проект „Пробуждане“.Блондинката е категорична, че иска да се върне в България, за да промени нещо, за да намери нов смисъл, за да бъде полезна, тъй като у нас, за жалост, има много обезверени хора.Пилотният епизод на „Пробуждане“ вече е заснет, а самата Наталия Симеонова изпитва огромна отговорност към героинята в него, защото става въпрос за известна българка, живееща от години в САЩ, която в продължение на 5 години е била жертва на насилие, от което се е измъкнала трудно.С този проект популярната ни тв водеща е по-решена отвсякога да стигне до възможно най-много хора.

Но освен върху работата по предаването, което явно започва съвсем скоро, Наталия Симеонова се е фокусирала сериозно и върху фондацията й, която носи нейното име, тъй като както казва и самата тя – тя е символ на честност и прозрачност. Дейността й е свързана с подкрепа и помощ на жертвите на насилие.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории