Само в 7DniSofia.bg

И Фики Стораро се тунингова! Май е решил да си вдига …рейтинга

фики

Фики Стораро вече е като чисто нов, след като се подложи на серия от интервенции. Какво е породило желанието на поп фолк звездата да си прави корекции ала колежките си в бранша, не е ясно, но най-вероятно говорим за добрата стара суета.

 

Изпълнителят, който скри шапката на всички, когато участваше в шоуто за имитации „Като две капки вода“, чийто нов сезон стартира тази неделя, май е решил да засили интереса към себе си, а как по-бързо да го направи от това да промени нещо драстично в себе си в буквалния смисъл на думата.

Тези дни синът на поп фолк легендата ни Тони Стораро качи столи в Инстаграм профила си, от което ясно си личат подобренията. Новият му нос и веждите нямаше как да не провокират редица коментари на смаяните му последователи, които вероятно най-малко от него са очаквали нещо подобно. Новата визия на Фики обаче вече е неоспорим факт!

Само преди година по същото време Фики Стораро изглеждаше доста по-различно и сега разликите, които ясно личат, предизвикват бурна вълна от реакции сред феновете му.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Fiki (@fikistoraro)