БОМБА! Наско Сираков с пикантно признание: „Левски“ спря да плаща дългове към НАП

наско сираков

„Левски“ от няколко години не плаща задълженията си към НАП.

Това призна мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сираков в интервю за подкаста „Неформално с Георги Петков“.

Легендата на столичани взе акциите на клуба през 2020 г. от Васил Божков.

„Единствено по времето на Божков бяха погасявани дългове. Той щеше вече да е изчистил задълженията към НАП. Преди него тези разходи само се трупаха“, обясни Сираков.

Попитан относно декларацията на „сините“ от миналата седмица, мажоритарният собственик на „Левски“ отговори така:

„Никога не съм искал да бъда президент на Българския футболен съюз. Подобна мисъл не ми е минавала през съзнанието, още повече предвид ангажиментите ми с „Левски“. В декларацията ни посочихме абсолютно всичко, върху което искаме да се акцентира вниманието. Персонално не атакуваме Боби Михайлов, а системата и начина, по който се работи в нашия футбол. Боби никога няма да чуе личностни атаки от нас. Ние атакуваме системата. Разбира се и Боби има определена вина за това нещо, че пуска хората под него да си развяват коня и да правят каквото си искат. Визирам най-вече съдийската комисия. За определени отбори всяка седмица се случва Баташкото клане, а почти всяка седмица и срещу Левски. Само като видя нарядите за кръга и мога да ви кажа какво ще се случи. Така не може да се продължава“, каза Сираков и допълни:

Всички знаем, че в българския футбол се съдийства на определени отбори. „Лудогорец“ е един от тях. Абсолютно!“, заяви още легендата на столичани.

Той говори още по темата със съдиите.

„Откраднаха ни прекалено много точки чрез съдийството. Виктор Кашай не е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии, които са зависими и една част от тях – корумпирани. Боби каза, че ще прави промени, но такива не виждаме. И той си носи вината за това“, завърши Наско Сираков.