Острие на ГЕРБ размаха пръст срещу ПП: Смешници, по-полека! Държавата е в криза, а вие се хвалите

николай нанков

Опонентите ни от Промяната много обичат да се хвалят с една инвестиция край Ловеч – заводът за електромобили. Както всичко друго при тези шмекери обаче, и тук совите не са това, което са.

Когато се прави подобна инвестиция, тя задължително е обвързана със съпътстващата инфраструктура. Когато се е планирало местополжението на завода по време на управлението на ГЕРБ, инвеститорите са видели подредена държава с предвидима и устойчива бизнес среда.

По нашия график до Ловеч вече трябваше да е готова магистрала “Хемус”. Едва ли инвеститорите са могли да допуснат, че Промяната като дойде ще спре изграждането на тази ключова за бизнеса им инфраструктура. И не само. Цялата държава се люшка от криза в криза! Но пък Промяната гордо се кичи със завода – сякаш Кирил Петков лично ще извозва с лодка по река Осъм бъдещите електромобили. Например!

Така че, на опонентите ни от Промяната ще кажа – по-полека, че ставате за смях. Да, заводът е важен за Ловеч – показва го и бързата реакция на местната власт, която съдейства за издаването на разрешителните. Но докато дойде време да се гърми шампанското, има много работа. А вече за всички е ясно, че за работа управленски капацитет имаме само ние от ГЕРБ-СДС!

Затова – гласувайте с номер 24 на 2 октомври! Защото сме #ПоСилниОтХаоса!

От Фейсбук профила на Николай Нанков, ГЕРБ


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории