Красивото цвете на художествената гимнастика Цвети проговори: С Куката е трудно. Не съм очаквала

цвети стоянова

Красивото цвете на художествената гимнастика Цвети Стоянова не само възкръсна като феникс от пепелта след инцидента, при който оцеля като по чудо, но и в момента изживява нещо прекрасно.

Бившата гимнастичка снима с екипа на актьора Мариан Вълев филма „Чалга“, който ще видим през март следващата година в кината.

„Не съм очаквала, че ще ми е толкова трудно. Като начало по сценарий играя „болезнено слабо момиче“ и трябваше да отслабна с 16 килограма, за да тежа 51. Висока съм 1,75 см. Живеех на ябълка на ден, няколко ореха и мед, но съм свикнала от гимнастиката. Не мога да кажа дали в спортната зала или при Куката е по-трудно, но съм истинска щастливка, тъй като правя нещо, за което само съм мечтала“, каза Цвети. Във филма тя играе второстепенната роля, а главната е за Елеонора Иванова, пише bgdnes.bg. „Била съм на толкова международни състезания, носила съм отговорност, но имаше сцена малко преди която цялата треперех, тъй като трябваше да изляза и да ругая и викам на случайни минувачи, да ги обиждам. Беше ме страх, че някой може да отреагира и дори то се случи, но човек от екипа каза, че снимаме и мъжът се дръпна“, обясни Цвети.

„Баба ми Цеца щеше да одобри това, че се снимам във филма „Чалга“. Тя, за съжаление, нямаше възможността да разбере, че ще ми се случи нещо подобно. Няма ден, в който да не си мисля за нея. Сънувам я рядко, но идва в най-тежките ми моменти, в които трябва да взимам решения и ми е много трудно. На няколко пъти дойде с много важни отговори.“ Това каза красавицата за най-скъпия си човек.

„Филмът е свързан с музиката, но последното нещо, което свързвам, е чалгата и музиката. Синонимът на „чалга“ е повърхностност. Чалга можем да намерим навсякъде. Истината е, че написах „Чалга“ за Цвети Стоянова. Разбира се, не изцяло, но съм закрепил сюжета към някаква част от биографията й“, сподели талантливият Мариан Вълев, който на няколко пъти на снимачната площадка изненадвал актьорите.

„Чалга“ е независим проект, в който участват най-известните ни актьори – Виктор Калев, Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Димитър Рачков, самият Мариан Вълев и много други. Историята е за момиче, което мечтае да стане певица и преследва мечтите си. Някъде по пътя към тези мечти тя намира приятелство. На финала е изправена пред важен избор – дали да избере сбъднатите си мечти, или приятелството.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории