Съпругата на Кирил Петков – Линда затвори пастичките! Отива ли премиершата в Канада?!

кирил петков линда

Съпругата на премиера в оставка Кирил Петков – Линда Макензи, временно хлопна кепенците на бизнеса си. Канадката, която е икономист по образование, има малка сладкарница на една от емблематичните централни улици в София, предава Лупа.бг.

Сега обаче тя е решила да остави бизнеса си за известно време и най-вероятно ще се отдаде на лятно пътуване до родината, защото вече ходи на море.

Ето какво четем в личния й фейсбук профил.

„Затворени сме за няколко дни през август! За поръчки и за повече информация моля на 0878865125!“, написа Линда в деня, в който 47-ото Народно събрание (НС) на България отиде в историята, а с това и управлението на мъжа й.

Освен това Линда сподели и статуса на Amelie Sweet Shop е в Amelie Sweet Shop, който гласи: „Здравейте приятели! Затворени сме за няколко почивни дни през август, на 1, 2, 6-11, 15, 16. Моля, звъннете ни на 0878865125 за поръчки!“.

„Цял живот работя с торти и сладки неща, майка ми и тя е голям готвач. Разбрах, че не може да яде глутен преди 30 години и тя сама прави брашно и сладкиши, които може да яде. И оттам идва интересът към безглутеновите сладкиши“, споделя преди време Линда. Нейната страст са безглутеновите торти.

Преди дни премиерът в оставка и съпругата му почиваха на плаж Корал. Къде ще бъде Линда в дните, в които сладкарницата й няма да работи, не е ясно.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории