„Шофьорите“ на гаджето на Кокорчо сензационно: Тони беше посрещан с целувки в задния двор (СНИМКИ)

асен василев

Асен Василев нееднократно е посрещал в задния двор на луксозната си сграда на ул. „Чаталджа“ Тони Иванов с целувки, разкриват в свои показания пред разследващите органи няколко души от шофьорите – „охранители“ на варненския гларус, научи BIG5 от свои перфектни източници.

Въпреки отричането, че не познава бившия кандидат-премиер, се оказва, че през последните месеци Иванов многократно е бил гост на Асен Василев в центъра на София. Той е бил каран там от няколко свои шофьори, които след задържането му са се разприказвали за аферите на бившия финансов министър с варненеца.

Нека припомним, че на 7 юли МВР задържа трима мъже при техен отказ да спрат за полицейска проверка на кръстовището на бул. „България“ и ул. „Пушкин“. Служители от отдел „Специализирани полицейски сили“ – СДВР подали сигнал за спиране на водач на л. а. „Фолксваген Артеон“. Мъжът не само не спрял, но и ускорил движението на колата. Незабавно бил последван от униформените, които го засекли и спрели на метри – в района на бул. „България“.

В хода на предприетата проверка служителите на реда установили, че мъжът е шофирал със свидетелство за управление с изтекъл преди година срок на валидност. При инспекцията е установено, че е счупено предното стъкло на колата, в лекия автомобил са открити светлинна сигнализация и две радиостанции.

По данни на сектор „Видеонаблюдение“-СДВР, снимки от преди дни показват, че автомобилът се е движел с поставена на предното стъкло светлинна сигнализация. Това МВР съобщи ден по-късно, премълчавайки, след като вече имаше публикации в медията ни кой е задържаният и премълчаха факта, че въпросният „шофьор, 40-годишен мъж“ е лицето Тони Иванов, за когото първо BIG5 съобщи, че е близък интимен приятел на кандидата за премиер и настоящ вицепремиер в оставка Асен Василев.

Тогава, а и чрез снимки, публикувани в BIG5, беше установено, че на автомобила, ползван от Иванов, е имало монтирана лампа на НСО, която при задържането на Иванов е бил направен опит да бъде свалена. Както е известно, подобни лампи са прерогатив само за служебни автомобили на НСО и не могат за бъдат инсталирани на частни такива. Въпреки това обаче гаджето на Асен Василев е използвал такава лампа на частния си автомобил, като дори варненецът се е ползвал и от услугите на няколко служители на НСО, както и на един служител на „Съдебна охрана“, което пък ясно демонстрира чадъра, които Иванов е имал благодарение на аферата си с Василев.

Преди около седмица адвокат Галя Гълъбова, която е защитник на задържания активист от ПП Тони Иванов, в обширно свое интервю пред столичен вестник заяви, че клиентът u дори не е познавал Асен Василев.

Според разкритията на BIG5 обаче, това твърдение не само не е истина, но по разкази на очевидци, двама са демонстрирали доста сериозна близост пред свидетели. От всичко това излиза, че или адвокатката на Иванов умишлено и съзнателно лъже и дезинформира, или че самата тя е била лъгана от своя клиент. В интервюто си пред столичния вестник Гълъбова надълго и нашироко обяснява колко невинен е нейният клиент, като дори нагло твърди, че Иванов никога не е имал инсталирана полицейска лампа на автомобила си. Смешно твърдение най-малкото поради факта, че BIG5 публикува снимка на автомобила на Иванов с полицейска лампа.

До този момент не бяха известни имената на придружителите на Тони Иванов по време на полицейската акция, когато той беше задържан, но BIG5 успя да се сдобие с техните имена. Става дума за Христо Генов Вълков и Денислав Данчов Иванов. Гаджето на Василев е ползвал още и шофьорско-охранителните услуги на Димитър Кръстев от НСО, както и на лице с името Александър – служител в „Съдебна охрана“.

Тони Иванов, както стана вече ясно от разкритията на BIG5, има още прякорите Тони Парфюма и Тони Мафията, е ползвал услугите и на още един служител от НСО. Става дума за Цветан Георгиев Стоименов, който е напуснал службата през 2021 г. и също нееднократно е карал Тони Мафията на рандевута с Асен Василев в луксозния му дом в центъра на София.

Според показанията на въпросните охранители и шофьори, Тони Иванов десетки пъти е бил личен гост на Асен Василев, като дори Василев лично е слизал в задния двор на кооперацията, за да посреща с целувка варненската си страст.

В BIG5 държим дебело да подчертаем, че правим това разследване не защото се интересуваме от мръсното бельо и чаршафи на Иванов и Василев – какво правят в леглото това си е тяхна работа, а защото случаят с Тони Иванов е нагледно доказателство за факта, че висши представители на ПП са разпъвали чадър над свои близки, без категорично да имат право над това.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории