Скандалът се разгаря! Агентът на Жорди Кайседо нападна ръководството на ЦСКА

кайседо

Агентът на еквадорския нападател Жорди Кайседо – Ернан Банято, нападна ЦСКА и призна, че от клуба са му пращали заплашителни съобщения по телефона. Самият футболист публикува видео в социалните мрежи как тренира във фитнес зала, която не е ясно точно къде се намира. „Червените“ скочиха на голмайстора и мениджъра му, които постъпвали некоректно към клуба. От „Армията“ посочиха, че нямат информация къде се намира Кайседо в момента. Нападателят не е с отбора на Саша Илич на подготвителния лагер в Австрия.

„Дали някой от клуба ми се обади да ме пита дали знам нещо за Жорди? Отговорът е НЕ! Единственото, което правеха, е да ми пращат заплашителни съобщения по телефона. Всичко с Жорди е наред. Играчът изчаква в София, тъй като загуби багажа си при полета наобратно към Европа. Кайседо кацна вчера вечерта (22.06) в София и е в очакване да продължи подготовката си“, сподели Ернан Банято пред „Гонг“ и обеща скоро да излезе с официално съобщение по темата.

„Смятам, че някакви призраци преследват този клуб. Съвсем скоро ще излезем с официално съобщение по темата. От ЦСКА не са се свързвали с мен да проверят какво става с Жорди. Единствено ни изпращаха правни писма. Това с публикацията им в социалните мрежи и каналите на отбора не е нормално. Те не са се свързали с нас, а изкарват информация за Жорди в днешния ден. Съвсем скоро той ще замине за Австрия, където се готви ЦСКА. Багажът му следва да пристигне утре (24.06) в София“, добави мениджърът на еквадореца.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории