Само в 7DniSofia.bg

От Летище София ревнаха след скандала с Наоми Кембъл: Ще прегледаме видеозаписите!

Летище София

Летище София започва проверка след сигнал за дискриминация на Наоми Кембъл. Това стана ясно след публикация в официалната Фейсбук страница на аеропорта. Публикуваме текста без редакторска намеса:

„По повод на публикация в „Дейли мейл“, свързана с посещение на Наоми Кембъл в България на 19 май, от летище София заявяваме:

Искрено съжаляваме за негативните преживявания на г-жа Кембъл в София. Днес започнахме пълна проверка на случилото се. В контакт сме с българските митнически власти, които потвърдиха, че проверката на пътници и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура.

От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме служителите утре, за да проучим случая напълно“, пишат във Фейсбук от летище София.

Припомняме, че Наоми Кембъл остана истински огорчена след посещението си в София. Според нея тя е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари, съобщиха британски медии.

На 19 май Кембъл пристига у нас за снимките на реклама. Топ моделът е спряна от униформените, които подложили нея и багажът й на щателна проверка, преди да я пуснат в страната.