Политолог смая държавата! Разкри какви SMS-и пише Петков на любовницата си Лена

Кирил петков лена бориславова

Тънкият момент идва от обстоятелството е, че заместник-министрите са от същите партии, т.е. Петков няма негови министри, които да продължат работата на правителството. Това каза политологът Слави Василев пред NOVA NEWS.

Според него това е последният път, когато Кирил Петков ще бъде премиер.

„ПП се държи като класна, която не е доволна от поведението на учениците си. Истина е, че имаха трески за дялане и първото им попадане в НС е крах за ИТН, но първото попадане на ПП в НС е крах отново“, каза той.

„Петков излиза от заседание, взима си телефона и пише на Лена Бориславова какво да прави. Всички в НС знаят, че е така, поне тези, които са били в председателски съвети. Тези си мислеха, че ще управляват държавата като IT компания и провалът е пълен“, разкри Василев.

Според него в тази ситуация може би антикорупционното законодателство няма да роди нищо.

„Чака ни лято пред телевизора. Предсрочни избори ще има и ПП никога повече няма да са първа политическа сила. Това не решава въпроса дали промяната ще отиде в друг персонаж или ще се върнем към Борисов, който ще ни управлява с пурата от джипа. Дано президентът и Стефан Янев намерят друго решение“, завърши той.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории