Риалити: Излезе скандална и абсурдна версия за финала на „Ергенът“

ергенът

В социалните мрежи плъзна скандална, а според някои и абсурдна, версия за финала на култовото риалити предаване „Ергенът“. До момента се спекулира, че голямата победителка в предаването ще бъде недолюбваната от българските зрители рускиня Виктория Капитонова

Според тази версия обаче тя може би няма да победи по най-справедливия начин. Потребителка на популярния дамски форум bg-mamma с пceвдoнимa Ріnk flаmіngо твъpди, чe ĸoзмeтичĸaтa ѝ e пpиятeлĸa нa Aлeĸcaндpa Гъpдeвa и тя тайничко ѝ е подшушнала какво ѝ е споделила пcиxoлoжĸaтa. Финaлът нa шoyтo щe бъдe cĸaндaлeн, съвсем в тон с цялото излъчване на предаването.

„Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира Сашка и ѝ дава на нея последната роза. Виктория се ядосва и ѝ лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взима отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна и не я е защитил и си тръгва. И за пред зрителите Виктор избира Виктория и тя печели. PS знам го от сигурен източник. Сашка е приятелка на мойта козметичка и тя ѝ е разказала“, гласи краткия разказ на анонимната потребителка за финала.

Мнозина обаче смятат този вариант за абсурден и пълна фантастика. Зрителите все пак заявяват, че смятат да изчакат финалът да бъде излъчен официално, а да не вярват на подобни разкази.