Радев и Минеков продължават с бруталните репресии – в петък запечатват централата на ГЕРБ

Герб (2)

Самозабравилият се министър на културата Велислав Минеков продължава с бруталните репресии. След редакцията на вестник „Труд“, този път той влиза и в централата на ГЕРБ.

Явно е, че акциите, които прави Минеков, стават под наставленията на началника му Румен Радев, който по този начин неистово иска да се разправи със своите политически опоненти.

“Продължаваме със същите усилия, не съм забравил. Ще настоявам още в петък, 10 декември, да започнем действия за тяхно преместване. Нямаме повече време за губене“, заяви служебният министър на културата за централата на ГЕРБ в НДК.

„Крайно време е да си намерят имот – на мен ми се струва, да използвам този термин, че партия ГЕРБ е с отпаднала необходимост“, каза още Минеков в телевизионна изява по ТВ+ в понеделник.

„Вчера министърът на културата заяви, че ще извади и ГЕРБ от централата. Това е абсолютно безпрецедентно изявление. ГЕРБ не дължи никаква сума за централата си. Ние сме абсолютно против да бъде вадена всяка партия от централата им“, каза по-рано днес Тома Биков по време на протеста на ГЕРБ пред министерството на културата. Биков добави, че ако се стигне до акция в централата на ГЕРБ, министърът и хората му ще срещнат стена, която няма да ги допусне там.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории