Венета Райкова с пикантни разкрития за мъжете в живота й

венета райкова

Близо четири години има, откакто Венета Райкова не демонстрира публично връзка с никой мъж. В първите дни на 2018 година тя се раздели с Тишо след 13 години брак и едва сега проговаря за интимния си живот.

„Откакто се разведохме преди почти 4 години, нямам гадже, защото не искам връзка и обвързване. Имам авантюри с красиви вдъхновители на книгите ме на възраст от 30 до 40 години, с които се виждам по един-два пъти, защото всички ми омръзват бързо. На този етап от живота ми не се влюбвам, така съм избрал да живея, доволна и щастлива! Аз съм свободна жена, правя каквото си искам, финансово независима съм, живея както искам“, обяви блондинката. До пикантното разкритие се стигна след разговор с феновете.

„Никога не съм била влюбена, не вярвам в любовта!“, отсече Венета Райкова преди половин година. В типичния си стил тя каза тогава за себе си, че е мързелива, честна и песимист, писа „България Днес“.

Ексводещата имаше 13-годишен брак с Тихомир Георгиев, с когото се запознаха покрай участието му в „Биг Брадър“ през 2004 година.