Само в 7DniSofia.bg

Рожденият ден на Гери-Никол – пълен резил! Натиска се с чалгаджията Галин пияна до козирката (СНИМКИ)

Гери Никол

Администраторите от фен страницата на Гери-Никол в Инстаграм са й бесни, затова, че хитовата изпълнителка ги кара да трият „папарашките“ снимки и клипове, които са направили на рождения й ден.

Именно това ги накара да се обърнат към HotArena и да изклюкарят подробности за своята „любимка“, като не я представят в особено добра светлина.

Ето какво ни написаха: „Здравейте! Обръщам се към вас, тъй като вие можете да разпространите въпросния случай. Свързано е с певицата Гери-Никол и истината за нея. Така и така сме започнали с истината за Гери и скъпата й майка, сега ще ви разкажа за нещо, което се случи вчера. Тъй като направихме наскоро проект за рожденият ѝ ден, ние искахме тя да го види и сподели, както направи миналата година. Е, не се случи! Сякаш е станала по-надута. Също, че ние поддържаме акаунт за нея  с почти 20 хиляди последоватвли и тя ни следва. Винаги ни пише само заради едно нещо – да трием снимки. Защо, защо? Може би го иска, защото няма на тях Фотошоп? Може би го иска, защото не е със стройна талия, големи джуки, малък нос, не е висока, по-пълна е и има „дефекти“? Това е дъното. Също, че майката на скъпата Гери постоянно лъже. Гери беше казвала в интервю, че не пие и пуши – тогава защо ни накара да изтрием клиповете от рожденият ѝ ден, където е пияна? Смехория!“.

HotArena се натъкна на любопитни кадри от партито на Гери по случай рождения й ден, както и от участието й в клуб непосредствено след него. На едно от фотото са се натиснали с Галин на сцената, който вероятно я поздравява за празника. Сдобихме се и със снимка на прословутата торта, върху която стои самата певица във визия от последния й клип към „Напра‘о ги убивам“,седнала на трон, присъщо за кралица, за каквато хитмейкърката неотдавна се самообяви.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.