Семейство Петканови май не е във възторг от новата си визия?

Даниел Петканов Алекс Богданска

Александра и Даниел Петканови не харесвали новите си носове, които активно рекламираха в публичното пространство. Алекс отдавна искала тази промяна, но сега пак не била доволна, коментират техни познати. „Преди имаше индивудуалност. Сега си изгубила специфичното излъчване, с което се отличаваше от масата” – пишат последователите под постовете на Алекс.

Алекс била разколебана и споделила пред свои близки, че все още не може да свикне с носа си след операцията и с промененото си лице.Дани приемал нещата по-спокойно, макар че и той се обиждал от подигравките по техен адрес.

След гостуването на семейството в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, мнозина оприличиха Лудия репортер на Алън Харпър от сериала „Двама мъже и половина”. Даже се появиха и колажи, на които Даниел в действителност изглежда досущ като персонажа от популярната комедийна поредица.

Според фенове обаче, проблемът на Дани не е носът, а зъбите. И той направил доста неща в посока да подобри визията си, дори се наложило да му извадят част от зъбите, които да бъдат подменени с импланти. През годините Дани Петканов направи доста неща, за да промени и подобри, според него, визията си. Присади си коса, например.

Съпругата му Алекс също се е подлагала на доста интервенции. Още в студентските си години тя направила първата корекция по себе си – сложила си силиконови импланти в бюста. Петканова е признавала, че се подложила на операцията, за да подпомогне кариерата си на модел.

„Истината е, че сама си платих операцията. Едно лято работех като сервитьорка в дискотека в Кипър. Не излизах никъде, всичко спестявах, а заделените средства инвестирах в силикон. Не съжалявам, защото сега се чувствам мого по-уверена, отрази се добре и на моделската ми кариера”, споделяла е риалити звездата.

Говори се, че ринопластиките на Петканови в Турция също били почти без пари, защото в замяна те са приели да рекламират клиниката.