Борисов гневен: Българи губят живота си заради Радев и шайката му, може да се нарече българоубиец

capture-20211102-105714

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколките си из страната. Бившият премиер днес е в Перущица.

Посещението му е ден след официалното откриване на обновения площад в града. За ремонта кабинетът „Борисов 3“ отпусна средствата от 733 000 лева.

А площадът е от изключителна важност за развитието на Перущица като туристическа дестинация, както и за подобряване на качеството на живот на нейните жители и околната среда.

„С три изключително тъжни новини, много човек трябва да си мери думите в тази ситуация. Вчера и днес 400 българи си загубиха живота заради тяхната надменност, лукавост, измамност, прераснала в нерешителност, паника, ужас. Над 6000 болни. По пътя с Балтов, Коста Ангелов говорехме дали вече има спасение за българите, освен Господ. Няма легла, няма медикаменти, няма план, закриха НОЩ, изчегъртаха порф. Кантарджиев. Проф. Балтов го свалиха от операция, изчегъртан. Това причини Радев на българите. Спокойно може да се нарече българоубиец“, коментира Борисов.

„Те вече и лъжат безогледно и мамят. Видите ли тея 33% и медиите го тиражират. Абе измамници, кажете, че това е, че при казвахте, че ще се вдигне с толкова, а не се вдига. Излизат и казват. Вдигнаха я с 30-40 лв., вчера я свалиха с 1 лв.“, каза Борисов.

„Това са хора, които нямат мярка. Всичките им разчети са до 14 ноември. Сигурен съм, че всички ще избухнат, това е измама, фарс“, допълни Борисов.

„Двамата бивши министри обясняваха как Спецов събрал 2 млрд. повече, как те събирали пари. Какво се оказа, че те подготвят нов половин милиард да вземат заем, с лихвите. Направиха го преди една седмица, за един месец тези хора направиха 1,8 млрд. дълг. Къде са тези пари? Тук искам това да запитам. Актуалиация нула пари, в спорта нула пари, в армията нула пари, МВР нула лева, селското стопанство нула лева, образованието нула лева, а близо 2 млрд. нов заем. Къде са, ко е прозрачното? С една дума – с темпа на крадене, след като за 1 месец не им стига да натрупат дълг, казвам, те са го откраднали, борява с техния речник. Колко пари трябва да му е дал, за да може този провален човек, на плещите им лежат човешки животи, днес станал и дума не казал. Как ще върнете учениците, кого лъжете. Излезте и се извините като мъже. Светът ни се смее. 310 починали са колкото в Румъния. Имало натрупване, вчера и днес са 400“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории