Само в 7DniSofia.bg

ГЕРБ остро: Всеки ден престой на Кацаров на пост вдига степента на обществена опасност

стойчо кацаров

Всеки ден престой на Стойчо Кацаров на поста здравен министър вдига степента на обществена опасност заради липсата на адекватни решения по овладяването на епидемичната вълна.

Това изразяват в своя позиция от ГЕРБ по повод шоикараща здравна пандемия в страната, както и бездействието от страна на здравния министър на Румен Радев. Партията на Бойко Борисов още веднъж напомня и за проблема с отлежаващите ваксини, които заради забавените темпове на имунизация започват да губят срок на годност.

„Единственият виновник за липсата на навременна информация, че срокът на годност на изтеклите ваксини е удължен, е Стойо Кацаров. Същият е виновен и за провалената ваксинационна кампания До момента, заради която ваксините отлежават във фризерите, а България остава на последно място по ваксинация в ЕС.

Припомняме, че именно Бойко Борисов и ГЕРБ сме политическата сила, която най-много е агитирала за необходимостта от ваксинация“, категорични са от партията. Дори БСП поискаха уволнение на Кацаров, но Румен Радев нехае и дори го похвали.