Радев разиграва два часа журналисти, за да не отговаря на въпроси за мелето със сина си

румен радев

Предизборният пиар на Румен Радев продължава на държавна издръжка. Мераклията за втори президентски мандат използва „Дондуков“ 2, за да лъска имидж и печели симпатизанти.

Радев презентира инициативата „Спортистът, президентът“, която се проведе в столично училище, но държа медиите близо два часа да го снимат и чакат за коментар, а накрая избяга, когато дойде ред на въпросите.

Журналистите чакаха Радев два часа на студа да направи изявление. Но очевидно притеснен от вчерашните разкрития на ПИК за катастрофата, която предизвиka cинът му Георги, той се шмугна покрай репортерите и не обели дума, за да не бъде попитан за инцидента.

Наследникът на Радев е предизвикал катастрофа в петък следобед, на метри от 1-во РПУ на кръстовището на ул. „Николай Коперник“ и бул. „Шипченски проход“ в Слатина. Там Георги живее с майка си и сестра си след развода на родителите им.

По думите на очевидци, дошлите на мястото на инцидента полицаи заявили, че младият Георги Радев с аудито си е виновен за удара и са го санкционирали. Станало ясно, че има книжка само от месец.

На Радев са направени и полеви тестове за алкохол и наркотици, които били отрицателни.

За разлика от предишните екшъни с него, този път той не парадирал с произхода си. Припомняме, че вече имаше куп инциденти с Радев-младши с намесата на полицията след сбивания и среднощни екшъни.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории