Само в 7DniSofia.bg

Луна получи 1 лев дарение да си купи куршум (ДОКУМЕНТ)

луна

Верен читател се похвали, че е направил дарение за кандидат-президентската кампания на фолкпевицата Луна. 43-годишният мъж, предпочел да остане анонимен, е превел на изпълнителката сумата от 1 лев – за да си купи куршум. И да реши рязко всичките си лични и обществени проблеми, пише Lupa.bg.

„Вътрих се здраво, защото банките дерат зверски. За левче дарение дадох такса от 91 стотинки, така че ми излезе почти двойно. Носи струва, когато е в името на народа“, похвали се читателят, който се прехранва като професионален играч на покер.

Човекът уточни, че в никакъв случай действието му няма за цел да застраши живота на русата амбиция, която многократно е аплодирал на живо в различни чалготеки, така че ГДБОП може спокойно да не го издирва като „атентатора“ на Ива Митева.

Луна беше сред първите, които днес внесоха пред ЦИК подписка за участието си в президентските избори. „Моята кампания в продължение на 25 години не спира. Луна Йорданова е във всеки дом. Луна Йорданова е кандидатурата и желанието на българския гражданин. Никога не съм се натрапвала на хората, а точно обратното. Моята отговорност към българския народ е предприетата от мен крачка, да се кандидатирам за президент“, каза певицата.