Депутат от ГЕРБ взриви ИТН: Влязоха в парламента, за да взривят политическата система

радомир_чолаков_герб_3771851524021225775_567691310191286177_big

Колегите се наиграха, видя се, че не могат да съставят правителство и затова отиваме на избори. Това коментира пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков на въпрос за актуалната политическа обстановка в страната и отиването на нови предсрочни парламентарни избори.

„Колегите разбраха, че има една антисистемна партия „Има такъв народ“, която е влязла в Народното събраните с декларираната мисия да взриви политическата система и с нея не може да се преговаря“, категоричен е Чолаков.

По думите му „Има такъв народ“ не е влязла в парламента, за да преговаря за правителство.

„В момента наблюдаваме агонията на партиите на протеста и на колегите от БСП, които разбраха, че не могат да преговарят с „Има такъв народ“ и че правителство без ГЕРБ е невъзможно“, каза още депутатът.

„Ако някой иска да подходи отговорно, трябва да погледне предложението на ГЕРБ за актуализация на бюджет. Според него обаче заради настроенията в парламента предложенията на ГЕРБ въобще няма да бъдат разглеждани, а ще се приемат други, които след една година ще взривят политическата система“, завърши той.