Георги Александров: Ще дадем всичко от себе си за успеха на Левски

capture-20210722-130425

Младият футболист на Левски Георги Александров даде интервю за предаването „Домът на футбола“ в ефира на DIEMA SPORT. В него той говори за проведената подготовка, за целите пред „сините“ през настоящия сезон и очакванията му както за сезона, така и за дербито със Славия.

„Подготвихме се по един прекрасен начин, тук на „Герена“. Мотивирани и амбицирани сме да започнем сезона по един прекрасен начин. Надяваме се на пълна подкрепа от нашите фенове. Всичко протече нормално и се надяваме да зарадваме феновете“, започна той.

„Странна дотам, че не отидохме на лагер. Бяхме тук на базата. Иначе всичко останало си протече, както трябва да си протече една нормална подготовка. Всички в съблеканята сме като едно. Всеки помага на другия с каквото може. Колективът е на прекрасно ниво. Мечтаех да съм основен играч, но не съм си го представял, нито това, че ще бъда в Левски. Така се стекоха обстоятелствата и ето ме тук на този стадион“, добави играчът.

„Времето ще покаже дали съм готов или не. Има хора, които трябва да преценяват дали съм готов. Ако се разчита на мен, аз ще дам максисума, за да оправдая доверието. Не е лесно да се играе само с млади футболисти и то в такава невралгична зона, каквато е защитата. Успяваме да се справяме до някаква степен. Винаги ще има грешки, младостта е изпълнена с грешки, но се стараем да не правим груби грешки, които да водят до голове. Всеки дава максимума от себе си“, каза още Александров.

„Тяхната помощ е най-важната, те ни вдъхват самочувствие и увереност, даваме 100 % от възможностите си. Всеки знае какво означава Левски за хората, за публиката, за половин България. За мен Левски е любов. Феновете дават такава енергия, която не може да изпита нормален човек. Всички сме израснали тук на „Герена“, знаем както е Левски. Това накара повечето момчета да останат“, добави бранителят.

„Искам да играя за Левски, това ми е мечтата откакто съм се родил. Живко Миланов играе огромна рола специално при нас младите, той постоянно говори с нас, дава ни така нужното самочувствие. Иска да играем футбол, не ни се кара като направим грешки. Трябва да се подобря във физическо естество. Визията върху играта ми е най-доброто качество. Славия е един дразнител за Левски като клуб. Ние сме безкрайно амбицирани да победим в събота“.

„Трябва да излезем смирени и с ясен план какво искаме да направим, не само в този мач, но и през сезона. Ние трябва да сме спокойни, хладнокръвни, и да следваме плана зададен от треньорското ръководство. Ние не сме мислили за друго, освен за футбол. В съблекалнята винаги искаме да излезем и да победим, да зарадваме нашите фенове, защото това е смисълът. Те са нашето отражение как играем. Ако те не са доволни значи ние не сме играли добре, ако са доволни значи всичко е в реда на нещата. Ако има грешки се изчистват през седмицата и гледаме мач за мач“.

„Мислим, че сме готови, има хора, които да кажат и оценят. Виждам Левски като един добър колектив, който се опитва да играе добър футбол и да сме максимално високо в класирането. Не искам да казвам Европа, топ 3, топ 6, трябва да се забавляваме, да радваме феновете, всички да са доволни. Всичко мисля, че ще бъде добре. Имаме нужния капацитет да бъдем по-добре от миналата година, имаме високи вътрешни очаквания“.

„Никой футболист на терена не излиза да загуби мач. Благодаря на феновете, свалям им шапка за това, което направиха в последната година и половина, нека да ни подкрепят, а от нас каквото зависи ние ще го направим“, каза в заключение Александров.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории