Младен Шишков контрира Трифонов: Това ли са „честни избори“- да гласуват колкото може по-малко хора

FB_IMG_1624888275776

Остър коментар в отговор на поста на Слави Трифонов за развоя на първи тур на изборите в Благоевград направи кандидат-депутата от ГЕРБ Младен Шишков. Според него е много жалко, че от ИТН се радват на рекордно ниската избирателна активност, защото това означава ниска представителност и на подкрепата за техния кандидат.

Ето какво пише Шишков:

„Е, вече разбрахме какво означава „честни избори“. Да гласуват колкото може по-малко хора. Безпрецедентно ниска активност-27.76% И то за областен град като Благоевград, и излизаш и казваш, че всичко е честно. Биеш се в гърдите като освободител.

За справка-в община Раковски активността винаги е била ниска. При нас режима изпъди много хора веднага след 1990 г. И тази тенденция продължи още 20 години след това. Раковчани бяха втора ръка хора дълго след началото на прехода. И въпреки това, на последните местни избори активността беше 46,20%!

Планът сработи. Хората да се отвратят от политиката. Да се разколебаят заради машините. Да ни вкарат в общия кюп на „всички са маскари“, да се продължава с противопоставянето, разделението и омразата. Така остава подкрепата само за спасителите и месиите Народе!


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории