Само в 7DniSofia.bg

Кеца донесе победа на Рафи в „Капките“

189991066_1923556451142002_4389336573192406612_n

Рафи е победителят в деветия сезон на предаването „Като две капки вода“. Преобразяването на дребния бургазлия като големия Васил Найденов му донесе победа в шоуто. Втори остана Фики Стораро.

Рафи избра да се превъплъти в образа на Васил Найденов и изпълни легендарното парче „Сбогом моя любов“.

„Преди 8 години това беше най-голямата ми сбъдната детска мечта. Не вярвах, че отново ще изпитам това чувство. Шоуто ми помогна да изпитам чувства, които не бях изпитвал отдавна. Да пея от балкона на дома си, беше най-голямото изпитание за мен, но чрез него си върнах вярата и амбицията, че съм роден за сцената. Избрах българска песен за финала, а Васил Найденов е най-високата топка за мен“, заяви дребосъкът.

За цялостното си представяне в шоуто Рафи бе отличен с титлата „Мистър Карантина“.

Фики влезе в образа на Елвис Пресли и изпя великата му песен „My Way“.

„Надявам се с тази песен да докосна сърцата на публиката. Благодаря на всички! Този сезон беше още по-емоционален от миналия. Забавлявах се от сърце. Голям фен съм на Рей Чарлс и е вълшебен човек, сред най-любимите ми образи е и този на Дони. Вече мога да преподавам уроци по ходене на токчета. Най-много се затрудних с Тина Търнър и с парчето на „Whitesnake“ „Is This Love”, призна изпълнителят, който бе отличен с титлата „Мистър The Best“.

За финала Михаела, която остана трета, избра да изпълни парчето на „Je Táime“ Лара Фабиан, като олицетворение на обичта й към всички.

„Тези три месеца за мен се превърнаха в страхотен филм, изпълнен с невероятни емоции. Пораснах на тази сцена. Трудно е, защото трябва да познаваш много добре себе си, за да бъдеш добър имитатор. Най-притеснителният образ за мен беше този на Удо Диркшнайдер, но бих откроила най-ярко преобразяването ми в Райна Кабаиванска.“

За цялостното си представяне в шоуто Михаела бе отличена с титлата „Мис Еуфория“.