Бойко Борисов предупреди затичалите се към властта Мая, Слави и ДеБъ: По-полека, че…

7 Dni Sofia21.03.2021
бойко борисов

Премиерът посети подстанция „Търговище Запад“, която захранва с електроенергия три завода в района – Шишеджам Аутомотив България ЕАД, Пашабахче България ЕАД и Тракия Глас ЕАД.

„Това е поредният голям инвеститор в БГ, където мерките ни 60-40 работят. Новата газова станция е малко по-нагоре“, подчерта Бойко Борисов. „Новите инвестиции изискваха повече и по-евтин газ. Така че моето обещание към вас съм изпълнил. Инвестиции се привличат така – първо правим пътя, докарваме ток и газ, удължихме мярката 60-40 до май“, каза министър-председателят.

Зловещо! Гласен от Слави за министър се бори за живота си! Отричаше ваксините, а сега спешно го…

Той обясни, че ГЕРБ създава работни места, „за да може хората да си изкарват хората почтено хляба. Това е и нашият пример за етническа толерантност в региона – без да разделяме. Тук работят християни, мюсюлмани, роми. Ние сме обещали – работа, работа, работа. Другите – приказки, приказки, приказки“, категоричен бе премиерът.

И добави:

„Има една такава песен на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени – „По-полека“.  По-полека, да не се спънат, както са се забързали за власт, мислят, че лесно се прави, а това се прави от човешки ръце, от министри, които могат – това се казва административен капацитет, това в ГЕРБ е най-голямото предимство“, категоричен бе Борисов. „Показвам какво сме направили. Новият път също е направен, не се чупят стъклата вече, шофьорите на тировете са доволни“.