Фотограф показа какъв „елит“ е обградил къщата на Бойко! Що не слезе да ги ошамари!?

7 Dni Sofia21.03.2021
49

Поредна неделя в която жителите на Банкя са длъжни да слушат идиотиите на банда несретници, завардили главния вход на къщата, в която живее Бойко Борисов.

Премиерът го няма, но това не пречи на разпопената калимявка Дионисии, няколко подобни ненормалници, плюс момчета с петолъчки да крещят, псуват и пият домашна ракия.

За тях е добре, че Борисов го няма вкъщи, защото ако слезе, каквато са жалка банда, сам ще ги ошамари. Другото добро за трупата е, че ги пази полиция. Та и комшиите на Борисов не могат да дойдат да почешат протерските задници с някоя гьостерица.

Вижте какво пише Димчев:

Ортакът на бандитите Слави готви коалиция „Слуги на мутрите“, поканени са МаяМа и ДеБъ

Насам, народе!
Пътуващият протестен цирк продължава с дежурната си програма. Езикът е гаменски, кълне се с одобрение, екзалтацията е на средновековно ниво, облеклото е фешън.
Съседите на Бойко Борисов трябва да слушат ругатни и тираджийски каламбури, арогантен псевдосвещеник и отявлени нехранимайковци. Същите са нападали, плюли, вкарвали в затвора, убивали, бесили почти всеки, който по някакъв начин им противоречи.
Двадесетина заблудени глупеца олицетворяват онова, което в обществените медии се представя като всенародно въстание и нестихваща съпротива срещу някакъв илюзорен архидемон.
Следващият път, когато чуете Корнелия Нинова, Христо Иванов или Мая Манолова да светят името на протестната енергия на младите и успелите, им посочете какво всъщност представляват без лустрото на прожекторите и заучените фрази.