Само в 7DniSofia.bg

Стига толерастия! Чуйте какво се носи от джамията в София (Скандално видео)

7 Dni Sofia27.06.2017
джамия

Въпреки поетите ангажименти от Столична община да не се натрапват на софиянци молитвите от джамията, от нея продължава да проглушават ушите ни, пускайки всичко на мощни колони.

И тази сутрин по „Мария Луиза“ кънтеше от джамията, което накара софиянци и гости на града да се запитат тук догодина ще е председателството на ЕС или ще има имамски събор!?

Припомняме, че нито една църква в София не си позволява да слага колони, които да озвучават пространството пред нея, когато има богослужение.

Наглостта на управата на джамията вече минава всякакви граници и е време г-жа Фандъкова да вземе мерки! Защото на софиянци им писна!

коментар

  • Мунчо

    27.06.2017 at 21:53

    Всеки път, когато от джамията започнат неистово да вият, да се пускат от по-мощна уредба патриотични маршове като „Стани, стани юнак Балкански“, „Вятър ечи, Балкан стене …“ или подобни. А още по сигурен ефект би имало, ако се пусне мощно „Атаката на Валкириите“ на Вагнер съпроводено с прожектирането върху видеостена на съответните откъси от „Апокалипсис сега“ на Копола! Време е някои да се докажат като истински патриоти.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.