Тя срина Лорер: Мазен, ококорен лъжец! Защо унижи жена си с „проста секретарка“!?

7 Dni Sofia09.06.2022
payimage-514382

Журналистката Соня Колтуклиева нападна жестоко министъра на иновациите от „Продължаваме промяната“ Даниел Лорер заради неговия колега от ИТН Гроздан Караджов. Това тя направи в профила си във Фейсбук. 

Ето какво написа тя: 

Мазен, ококорен, мазен, високомерен… Даниел Лорер по БТВ.

Жалък. Ама много жалък. ИТН рециклирал от жълтите медии лъжата, че премиерът му бил кум.

Не е лъжа. Според еврейските обичаи, четиримата мъже, които участват в специален ритуал на сватбата, отговарят на българската представа за кумове.

Ауууу, как унижѝ жена си Виолета; тя била координирала графика на вицепремиера Асен Василев.

Значи тази, която е работила на престижни позиции в чужбина и е била заместник-министър, преди мъжът й да стане министър, е проста секретарка, която тича след Асен Василев и му вика: шефе, с кой искаш да обядваш днес, вика, и с кого искаш да вечеряш, вика, а ще бъдеш ли така добър да отидеш в МС или в НС или ще си почиваш, да пратя някой друг, вика….

Гигантско възмущение от ИТН – ококори се Даниел Лорер. Те били решили “да излязат от коалицията, заради пътищата на България, заради пътищата, представяте ли си?!”

Ей, алоууу, пътищата са кръвоносната система на икономиката и комуникациите. Поне дотогава, докато ти и дедо Еконтий не ни качите всички на дронове.

Ала по-добре е цялата ви провалена компания: куфар – летище – самолет – чужбина.

Ако Иван Гешев няма нещо друго наум за вас.