Новото бижу на Бойко Рашков – инвестиция в луксозен комплекс (СНИМКИ)

Бойко Рашков

От какво повече има нужда баровец, който живее в резиденция, чиято застроена площ се простира на цели от 700 кв. с 1800 квадрата английски двор в полите на Витоша?

Ако питаме МВР шефа Бойко Рашков, отговорът явно ще е: от още 5-6 апартамента и няколко
ваканционни недвижимости.

Поне това личи от имотните му декларации, които ПИК представя ексклузивно и подробно вече три седмици.

Медията първа разкри състоянието за милиони,
което е натрупал бившият следовател и депутат от БСП, публикувайки брачния му договор, който описва несметните придобивки на Рашкови. Първо ви представи палата на настоящия мракобесен министър на МВР в София, който безспорно е перлата в короната на недвижимостите му. Резиденцията се състои от няколко самостоятелни апартамента, два от които от близо 250 кв. м., фитнес, сауна, басейн, два огромни гаража от 140 квадрата общо и цели 3 склада с големината на панелки и общо 12 бани и тоалетни.

Видяхте и морската хасиенда на Рашков в Несебър -триетажна къща с няколко апартамента на метри от Южния плаж на града.

Днес е ред на най-новата придобивка в имотната му корона, към която той постоянно е прибавял, сякаш гладът му за трупане няма насищане

Става дума за апартамент в луксозен и нов затворен комплекс в жк. „Младост“ 4, на метри от ключовия бул. „Александър Малинов“. В същото време на достатъчно разстояние, така че шумът да не пречи на спокойствието на обитателите на лъскавите кооперации вътре

От стреса на града те са защитени и чрез просторна градина с поддържани храсти и дървета, която отдалечава живущите от забързаното ежедневие Именно с гледка към нея се е уредил Бойко Рашков, решавайки да инвестира още на зелено в кокетен апартамент в комплекса.

Впечатление прави солидната ограда на целия парцел, множеството камери за охрана, както и бутиковото изпълнение на сградите. Входовете са облицовани с мрамор, а дограмата е от най-висок клас със специални термостъкла.

С днешна дата ПИК разузна, че в него не живее никой от фамилията, а според съседи имотът е взет с инвестиционна цел за дългосрочно отдаване под наем.Вероятно и за това площта му е оптимална за случая-57 кв. м. с добро разпределение от антре, дневна с кухня, спалня, баня с тоалетна. Разбира се, има и тераса с гледка към парковата част на комплекса, а бонус е складовото помещение. Рашкови са се погрижили да вдигнат цената на евентуалния наем, предлагайки и гарантирано парко място. Става дума за гараж от 20 кв. м., което се намира в охраняван с камери подземен паркинг, осигуряващ топла връзка с апартамента чрез асансьор.

Справка в имотните агенции с днешна дата сочи, че подобни апартаменти в жк. Младост“ под наем почти не се предлагат и се намират изключително ТРУДНО, поради огромното търсене, за това инвестицията на Бойко Рашков е очевидно доста добре обмислена и успешна. Цените на апартаменти под наем с подобна големина варират от 390 до 480 евро на месец, при това без да са в затворен комплекс и да имат гараж.

Това означава, че МВР шефът спокойно може да прибира по една средна работна заплата от 1300 лв. за страна всеки месец, без да си мърда пръста, благодарение на китния апартамент в „Младост“

Бижуто на Рашков според брокери към момента е между 140 и 200 хил. лв., отново без да се отчита факта, че имотът е в луксозен затворен комплекс с гараж и с него вървят идеални части от земята.

 

Апартаментът на Рашков с изглед към зелената площ на комплекса.

Лек бонус към апартамента на Рашков е гаража в охраняем подземен паркинг.

Около двата корпуса на комплекса има поддържан озеленяване и кашпи с китни цветенца.

Дограмите на комплекса са от най-висок клас термостъкла.

Фоайето на кооперацията впечатлява луксозни материали – дърво и мрамор, както и необичаен простор.

ПИК