Само в 7DniSofia.bg

СКАНДАЛ! Хванаха мъж да шофира дрогиран! Шофьора се оказа брат на БСП лидерка…

Кирил Балъкчиев

Служител в отдел „Хуманитарни дейности“ в общинската администрация на Петрич бе задържан от служители на Районното управление да шофира автомобила си дрогиран.

Колата на 31-годишния Кирил Балъкчиев – „Алфа Ромео“, е спряна по време на обедната му почивка в 12.30 часа в четвъртък, 18 януари, на ул. „Рокфелер“, която е близо до сградата на Общинската администрация. Не е ясно какво е предизвикало подозрението на униформените, но младият мъж е тестван за наркотици и с техническо средство е установено, че е шофирал след употреба на наркотични вещества, съобщава „Струма.бг“.

К. Балъкчиев, който вчера не беше на работа в общината, е брат на лидерката на БСП в южния град Йорданка Атанасова.

Проверка на „Струма“ установи, че почти никой от управниците на Петрич не познава младия мъж.

Зам. кметът Илко Стоянов, когото открихме по телефона в София, бе категоричен, че го е засичал само няколко пъти по коридорите и дори от медиите разбрал, че сестра му е начело на червената партия в Петрич.

Въпреки че според сайта на общината К. Балъкчиев работи в „Териториално и селищно устройство“, и ресорната на отдела зам. кметица Минка Салагьорова отрече да го познава, тъй като не е на нейно директно подчинение. Нея открихме болна от грип да се лекува у дома. Салгьорова уточни, че Балъкчиев работи в „Хуманитарни дейности”, и ни препрати към пряката му шефка – третия зам. кмет Илияна Попова. Тя обаче не си вдигаше телефона.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.