Срамно е! Тъпо е! До вчера: „Давай, Гришо“, днес го съветвате да се откаже от България

Григор Димитров (10)

След вчерашната загуба на Григор Димитров от Новак Джокович на турнира Лондон мрежата експлодира.

По всевъзможно форуми, групи и страници се коментираше, че едва ли не Гришо не ставал за нищо. На места дори стигнаха до по далеч и посъветваха №5 в света, да се откаже от България. Как не ви е срам? Да им се чудиш на тези същите хора, като само до преди часове се радваха с Димитров за поредната му победа.

Хубаво е, чеима и такива „отрезвяващи“ коментари в мрежата:

„Повече не мога да чета тези глупости и мисля, че трябва да го кажа. Толкова сте неблагодарни! Когато Григор печели, всички мълчите, думичка не казвате, само го поздравявате, а когато загуби нещата стоят по коренно различен начин.

Излезте и вие бийте Джокович! Изглежда лесно, нали така?

Когато Григор достигна 3-о място, очакванията за него се вдигнаха до небето. Очаквате едва ли не да бие всички. Еми не става така.

Бил безхарактерен, сервиса му не ставал, не ви ли стига, че първият и единствен български тенисист достигал такова ниво. Не можете да го обиждате, когато губи. Когато достигнете неговото ниво, ТОГАВА вече можете да коментирате! А не ви ли стига, че продължава да играе за БЪЛГАРИЯ, при положение, че миналата година му предлагаха луди пари, за да играе за Хърватска! Винаги ще подкрепям нашето момче! Джокович е име, не е лесно.

Благодаря за отделеното време!“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории