Софиянци станаха свидетели на нещо невиждано до момента! Какво зрелище спретнаха върху Боянския водопад! (СНИМКИ)(ВИДЕО)!!!

Боянски водопад

Софиянци изтръпнаха от страх заради снимки и видеа, публикувани в социалните мрежи. На кадрите се вижда как млади мъже преминават по въже над Боянския водопад, предаде БЛИЦ.

По официална статистика височината на водопада е 25 метра, което означава, че височината, на която преминават младежите е още по-висока. От коментарите става ясно, че младежите сами са поставили въжето, а след това са го премахнали.

Те са заснели екстремното си преживяване и с дрон. „Правилно лентата е поставена от нас и бива свалена веднага щом приключим. Всичко в системата има минимум safety factor 2 a натоварванията не прехвърлят 500 килограма върху системата“, обяснява Людмил Иванов и пише още, че е един от участниците.

„Направо съм си аз на снимките а Lazar Yanchev e на видеото. Kiko Popo е с електрическият комар. Лентата успешно премина и Pavel който е машина!

Публикувахте от Митко Подозира в 10 юни 2018 г.

Мнението на потребителите е противоречиво. От това, че заниманивто на младежите е много интересно, до това, че е глупаво и опасно. “ На ръба между смелоста и глупоста. Браво не всеки го може. Браво.“, пише в един от коментарите.