Поп фолк певицата Антонина, която скандализира с последния си клип, в който възпя стихове на Никола Вапцаров, с нова изцепка! Искам да накарам хората да мислят!

1527577728-dscn5510jpg

„С този проект исках да накарам обществото ни да помисли над табутата. Чрез сериозни теми искам да накарам хората да мислят“.Това заяви поп фолк певицата Антонина, която скандализира с последния си клип, в който възпя стихове на Никола Вапцаров.

Слава чрез скандал или любов към поезията, какво демонстрира младата певица?

„Ако бях направила песента под съпровод на цигулка и пиано щеше ли да има проблем. В клипа няма порно това не е кючек“, каза още тя пред Нова телевизия.

„Поезията е това, което ще запази душите ни, всичко друго ни ограбва“, допълни Антонина, цитирайки свой приятел поет. „От малка чета поезия и пиша. Знам повечето произведения на писателите ни“, завърши певицата Антонина. „Засягам обществени проблеми, като ги прадирам“. Помага ли това на гражданите или ги дразни?

На въпроса „Как се спира на Вапцаров“, тя отговаря, че освен уникално е и много страстно и пита, дали е табу да има страст и еротика във Вапцаров.