Наталия Гуркова в жестока битка с „приятелката“ си Роси Иванова заради сърцето на Ангел Свинаря!

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова извади най-мощното си оръжие – божествената си красота, за да отстреля трофей в любовното си тефтерче. Мис България 1998 е хвърлила око на богатия заралия Ангел Тенев, познат повече като Свинаря заради бизнеса, който развива.

Манекенката от една година е сама, след като се раздели със съпруга си – „диамантения крал“ Джордже Михалевич. След дълга връзка с черногреца през 2009 г. двамата вдигнаха цели три пищни сватби – в София, Подгорица и Хоханесбург, ЮАР, където заживяха като семейство. 15 години след идилията им двамата решиха да сложат край на взаимоотношенията си, писа „Таблоид“.

… след което Гуркова се завърна в България с двете си деца. Тя ги отглежда с помощта на майка си Стойна и гледачка.

Последно се чу, че е завъртяла интимна интрига с Ангел Свинаря“, докладват клюкари. Наталия направила всичко възможжно, за да стане ясно, че интересът й към богаташа е повече от личен. Дори се мълви, че двамата са стигнали до среща. Тук е моментът, в който да напомним, чеHotArena разкри, че колежката на Гуркова по титла – Роси Иванова, вече е заела мястото на интимна половинка на Тенев.

Преди дни двете красавици се щракнаха заедно, вероятно за да провокират още повече спекулациите, че се борят за кревата и спонсорството на един и същи мъж.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.