Извънредно! БСП скочи жестоко на премиера Бойко Борисов! Според социалистите той е извършил голямо предателство…..

Бойко Борисов България в еврозоната (32)

БСП са притеснени, че не можем да защитим националните си интереси по пакета за мобилност. Това заявиха от БСП на редовния си брифинг в централата на „Позитано“.

Кабинетът проспал една година, смята Георги Свиленски. За правителството виновни били Чърчил и Рузвелт за начина, по който разпределили Европа. Свиленски извади документи, от които става ясно, че позицията на нашето правителство е, че подкрепяме мобилния пакет. По всички предложения кабинетът благодари по напредъка за законодателните мерки Макрон.

Министерски съвет възложил на министър Ивайло Московски пред Съвета да изрази нашата подкрепа. Документите са от края на 2017. От „Позитано“ 20 представиха документи и на другите членки, които се противопоставят на пакета Маркон. България мълчи, недоволен е червеният депутат. Превозвачите са били предадени от българското правителство, категоричен бе Георги Свиленски.

До вчера правителството не е имало предложения и позиция по въпроса. Превозвачите са предадени от собствения си министър и собствения си премиер, отчете той. Затова левицата вика утре сутринта в Народното събрание Бойко Борисов, за да обясни какви мерки ще предприеме.

БСП е за рестарт на АЕЦ „Белене“, стана ясно още на брифинга. Още преди месеци червените настоявали за размразяването му. Хубаво е, че вече се говори за този проект, коментира Драгомир Стойнев. Искаме да сме сигурни, че това не е поредна PR акция на правителството, посочи той за намерението на властта да рестартира идеята за втора атомна централа. България има нужда от нови мощности, смята социалистът. За нас проектът „Белене“ винаги е бил на дневен ред, каза още Стойнев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории