Защо Руслан Мъйнов мечтае да живее до гробището в „Орландовци“ и купи имот там? Вижте с какво се занимава в свободното си време!

руслан

Популярната звезда от „Комиците“ Руслан Мъйнов си купи къща в кв. „Орландовци“ недалеч от гробищата. Той взе сградата за скромните 38 000 евро, но инвестира още 20 000 за ремонт и строителни дейности, научи HotArena.

„Така сбъднах мечтата си да имам къща в София като тази, в която съм израснал в родния ми град Измаил. Тя беше голяма, с невероятен двор и майка ми много се грижеше за всичко. Сега аз правя същото – купих си косачка и имам всякакви инструменти“, сподели Руслан.

Когато е уморен от актьорски превъплъщения, Руслан най обича да се занимава с градинарство – плеви, сади, и това много го разтоварва. „Земята ми дава огромна енергия. Докато живеех в апартамент, беше мъка за мен. Не ме е срам да се занимавам с отглеждане на зеленчуци. Сега посадих лука, а преди време с един съсед гледахме пчели. Сега се отказах от тях“, сподели още Мъйнов.

Самият той освен актьорско образование има и тапия за шлосер с три категории. „Мога да карам и трактор и съм го правил“, хвали се Руслан.

Деня на победата той отпразнува с проекта с патриотични песни с „Виво Монтана“. „Има отлив от това да обичаме страната си безрезервно. Тези песни, които записахме, носят много история, те самите са история“, каза Мъйнов. В албума му има и специално написана от него песен за майка му – „Матушка“, пише „България днес“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.