Стамен Белчев готви сериозни промени! Пуска младок за мача срещу Ботев (Пд)

стамен белчев

Играчите на ЦСКА бяха пуснати в почивка, за да изчистят поне малко главите си след отпадането от Левски за Купата на България. Армейците нямаха тренировка вчера и част от тях се прибраха по родните си места. Непосредствено след мача в сряда обстановката е била повече от тягостна, а тишината в съблекалнята – оглушителна, пише „Тема спорт“. Сезонът на червените беше провален, след като загубиха битката и на двата фронта – титлата и купата. Дори не стигнаха до финалната развръзка в двете надпревари.

Днес сутринта тимът се събира отново и започва подготовка за двубоя с Ботев Пд в неделя от 20:15 часа. В Коматево един срещу друг ще се изправят двата отбора, които бяха елиминирани в полуфиналите за Купата на България.

В състава на ЦСКА се очакват доста промени, като почти сигурно отново ще бъде даден шанс за изява на 17-годишния Валентин Антов. Той записа 90 минути като вътрешен халф срещу Берое в миналия кръг и се представи доста стабилно. Предвид че двубоите до края на сезона не са от решаващ характер за ЦСКА, може да се очакват някои по-нестандартни ходове около състава. Сред титулярите след възстановяване от контузия се очаква да се върне Едвин Джеси, който записа едно полувреме срещу Левски (2:2) и вкара острота в офанзивен план. Вместо контузения Каранга до края на сезона атаката ще води Жан Карлос Бланко.