Мегз крие голяма тайна за себе си! След силикона, вижте какво направи със зъбите си… (СНИМКА)

megz-pazi-goliama-taina-breketi-li-krie-video-1

След напускането на къщата на Биг Брадър Каканашева се сдоби с нови гърди, напълня и започна да отделя повече време за себе си. Наш читател, обаче, ни сигнализира, че красавицата е направила още една промяна, която пази в дълбока тайна. Има вероятност Мегз да си е сложила брекети, предаде Хот Арена.

Ако се загледате в старите снимки и видеа на амбициозното миньонче ще видите, че постоянно е била усмихната. На новите видеа и снимки на Каканашева няма и помен от усмивка и зъбите й изобщо не се виждат.

Самата Мегз, която от седмица има собствен YouTube канал и се изживява и като влогърка сподели, че сега за пръв път от участието си в Биг Брадър се престрашава да снима. Досега не е можела да снима и това много й е липсвало, но не може да сподели на феновете си защо е спряла видеата.

Най-вероятно Мегз е искала да скрие точно брекетите.  До скоро Каканашева правеше и някои странни тикове с устата си на кратките си истории в инстаграм. Тя облизваше често устните си, което обикновено е страничен ефект точно през първите месеци от слагането на брекети докато се свикне с тях.

Ако наистина носи брекети, поведението на Мегз в тази ситуация е много странно, защото тя винаги е споделяла и най-съкровените си тайни с феновете си. Явно много се срамува и затова го крие.

Във видеото по-долу може да видите как Мегз вече не отваря устата си докато говори, за да крие брекетите.ю

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории