Само в 7DniSofia.bg

Делио Роси: Нереално е да се играе пред празни трибуни

Делио Роси

Старши треньорът на Левски Делио Роси обяви след победата с 2:0 над Верея, че е нереално да се играят мачове без публика.

„Нереално е да се играе пред празни трибуни и неминуемо влияе на мотивацията. На терена се видя, че сме по-добрият отбор, можеше да вкараме повече през първото полувреме. Когато вкараш само един път, мачът си остава отворен. Най-важното е да се стигне до вратата, а там трябват повече желание, хъс и сила, за да реализираш. При 2:0 се успокоихме, горещината не оправдава футболистите. Сега ни очаква най-важната част от първенството“, каза Роси и призна, че ще трябва да помисли какво да прави, ако контузията на Милош Цветкович се окаже сериозна.

„Не съм говорил с лекаря, но утре ще преценим ситуацията с Цветкович. Дано не е нищо сериозно. В разширения състав имам футболисти, които могат да играят отляво на защитата, но за отдясно ще трябва да измисля нещо“, сподели италианецът и погледна по-конкретно към реванша с ЦСКА.

„Остават няколко дни до този мач, но ще е най-голямата ни грешка да мислим, че при 2:0 сме се класирали на финала. Двубоят започва от 0:0 и трябва да го изиграем точно по този начин.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.