Шокиращи разкрития! Проговори майката на стрелеца, които застреля полицай: Нахлули през прозореца, били го като куче, скачали…

майка

Майката на стрелеца Преслав Наков, който гърмя по полицай в село Петревене, разказа от своя гледна точка какво се е случило в дома им вчера. Тя твърди, че полицията е влязла през прозореца и Преслав се е защитавал с пистолета си „Макаров“.

 Наталия твърди още, че синът й е бил пребит и са скачали отгоре му. Тя показа как полицията е обърнала нагоре с краката къщата. Преслав бил на ривотрил, имал заболяване с епилептични припадъци.

Разбили са касата ни, а ключовете стоят само у съпруга ми. Тук никъде не е имало наркотици и нищо не е открито, категорична е тя. Не са ни дали и протокол какво е иззето от тук. Вчера от къщата са изнасяни пакети с пушки.

Мъжът ми припадна на земята, бяха го тръшнали на земята. Той е вдигнат за Ловеч, ръката му е подута, или е счупена, или е извадено рамото. Няма протокол, че изземат оръжията му – а те са негови за лов, посочи жената.

На въпрос откъде имат средства да поддържат такъв стандарт, Наталия обяснява, че мъжът й изчуква коли. Дъщеря й е категорична, че съселяните им завиждат, тъй като родителите се трепят непрекъснато и имат средства да поддържат охолен живот на децата си, предаде ПИК.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории