Шок! Екранният водещ Ники Дойнов съсипан заради бебето! Едва смогва да е адекватен в ефир…

николай дойнов

Последната година е изключително тежка за Николай Дойнов и водещият страда от видим стрес, отчитат зрители. Колегите му пък разкриват, че партньорът на Ани Салич в новините на Нова телевизия едва смогва да остане адекватен в ефир и често прави лапсуси, защото е съсипан от безсъние покрай бебето си. Освен това е започнал да строи голяма къща край София за новото си семейство и не му остава никакво време за почивка.

 Освен работата в телевизията, която отнема почти цялото му време, Дойнов ежедневно наглежда строителните бригади и избира обзавеждане за нова къща, като се налага също и да помага в грижите за малкия си син, който вече навърши годинка. Новинарят се похвали пред свои колеги, че съвсем скоро ще смени локацията на местоживеене и заедно с любимата му Петя ще напуснат апартамента си в столичния квартал „Редута“, където фотографите на „Ретро” видяха, че все още живее. Там се намира ергенският му апартамент, който обитава от десетилетие, но е решил да го смени с уютно семейно гнездо. Къде точно Дойнов е построил новия си дом, не е ясно, но колегите му разкриват, че става дума за голяма къща.

„Повече от година му отне да направят новата къща, това е голяма стъпка за него и сбъдване на една мечта. Винаги е казвал, че иска да има двор и когато е в почивка, да се наслаждава на природата. Сега му остава само да я обзаведе, търси и картини, които да си купят с Петя“, разказват негови колеги.

Причината Дойнов да се реши на тази важна стъпка е, че в „Редута“ вече му станало тясно. Апартаментът не само не бил достатъчен за него и семейството му, но и прекаленото застрояване на квартала, тесните улици, проблемите с паркирането и дупките допълнително изнервяли водещия на новините.

„Преди години беше прекрасно да живееш в този квартал. Сега въздух няма. Отваряш прозореца и срещу теб е този на съседа, това не е нормално. Няма къде да изведеш детето, празно пространство не остана“, казвал Дойнов на своите колеги.

Любимата му пък веднага го подкрепила във важното решение да си построят своя къща. Стоянова е повече от щастлива, че съвсем скоро малкият Марко ще може да си играе спокойно в собствения им двор, без тя да се притеснява за неговата безопасност.

Петя и Дойнов са заедно от дълго време, а през 2014 г. сключиха брак на скромна церемония и в много тесен кръг от семейство и приятели.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.