Само в 7DniSofia.bg

Горещо! Певицата Буюклиева с невероятна изповед за връзката й с Шарлопов: Преди да почине ние…

шарлопов

Петя Буюклиева разкри интересни подробности около личността на бизнесмена Стефан Шарлопов, който почина по-рано през годината. През годините двамата са били доста близки и певицата открехна завесата за отношенията им.

„Моите впечатления от него, Бог да го прости, бяха прекрасни. Той, преди всичко, беше едно голямо сърце и един невероятен бизнесмен. Но дори и да не говорим за бизнеса му, като човек той бе много широкоскроен. Много е тъжно, че си отиде, защото добрините, които е направил, нямат край. И не е бил камбаната, когато ги е правил. На много мои колеги е помогнал. Лично на мен не, но аз съм пяла в негови клубове, където отношението е било прекрасно. Беше човек, който, като види, че срещу него стои стойност и качества, веднага подава ръка. Не премълчаваше доброто, а го издигаше на пиедестал. Неслучайно екипите, с които работи навсякъде, са съставени все от много качествени и добри хора, на които може да разчита, както виждам и след смъртта си“, заяви Буюклиева

“ Беше добра енергия и една прекрасна усмивка. Лесно ми бе да го уважавам – не само заради делата му, а и заради прекрасната душа, която имаше. Но ще ти кажа и нещо интересно, за което се замислих сега… Често се разхождаме със съпруга ми в Южния парк, където се засичахме с Шарлопов и неговото семейство все на едно и също място, въпреки че идвахме от различни посоки. И веднъж той се усмихна и каза: „Айде да изпием едно кафе”. И така и не успяхме да го изпием това кафе… той си отиде. Загубата му е наистина голяма, не само за семейството му, но и за културата в България. Отиде си един човек, който не 50, а 100 години да беше, пак щеше да е малко да живее. Мъчно ми е.“, призна певицата.

Източник: Fakti.bg