ЦСКА заяви къде ще играе мачовете си от европейските клубни турнири. Преобразяват „Армията“ след края на сезона

ЦСКА Черно Море (14)

На „Българска армия“ все повече мирише на така желаната от всички фенове на ЦСКА реконструкция на стадиона. Съоръжението на „червените“ е в нелицеприятен вид и най-доброто в него към момента е новата трева, която бе положена през миналото лято. За тази година са планирани сериозни ремонтни дейности по „Армията“ и, по всичко изглежда, те ще започнат веднага след края на сезона в Първа лига.

Според информация на „Спортал“ от ЦСКА са заявили националния стадион „Васил Левски“ за мачовете си в европейските клубни турнири. Към днешна дата тимът на Стамен Белчев е на 13 точки пред втория Левски и класирането за континенталните надпревари изглежда сигурно. Това обаче няма да обърка плановете на ръководството за реконструкцията на „Армията“ и ремонтите ще стартират по план, което обаче налага и преместването на евромачовете на националния стадион.

Освен „червените“, Ботев Пд също е изявил желание да домакинства на „Васил Левски“ през тази година в Европа, а не както през последните си участия в Лига Европа на стадион „Лазур“ в Бургас.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории