Нова бомба в политиката! Делян Добрев за острите думи на Волен Сидеров: Спокойно може да го заменим с Марешки!

delqn dobrev

Спокойно може да заменим подкрепата на депутатите от „Атака“ с депутатите на Марешки.

Така народният представител от управляващата партия партия коментира пред нова тв острото напоследък говорене на Волен Сидеров срещу ГЕРБ и Цветан Цветанов и заплаха му да не подкрепя действията им, пише епицентър.бг.

Ако има напрежение, то трябва да се обсъжда в рамките на коалиционния съвет, подчерта депутатът Делян Добрев в сутрешния блок на Нова. Това, което чуваме от Волен Сидеров, звучи като сякаш има напрежение в Патриотичния фронт, а не в коалицията, заяви Делян Добрев.

По думите му дори Волен Сидеров да оттегли подкрепата си, то гласовете на неговата група могат да бъдат заместени от тези на друга – например групата на Марешки. Делян Добрев заяви това, като уточни, че посочва само една хипотеза.

Припомняме, че вчера Сидеров остро разкритикува действията на управляващите: „Ние влязохме в тази управляваща коалиция „не за да правим лифтове, пързалки, ски писти и писти за шейнички, влязохме да вдигаме доходите, това беше нашата основна цел, да вдигаме стандарта на българите. „А не да се грижим откъде ще мине лифтът и фирмата офшорна с Георгиус Георгиу от Кипър, назначен да прикрива истинския собственик, дето в крайна сметка Борисов му каза името – Цеко, да се грижим за неговите интереси. Той е достатъчно богат Цеко, за да се грижим ние като патриотична формация да прокарваме закони в негова полза. „Айде моля ви се, ако обичате, колеги в изпълнителната власт, главно към двамата вицепремиери се обръщам, да отклоним поглед от лифтовете, плажовете дискотеките, пинакотеките и да почнем да мислим за прехраната на българина“, призова Сидеров.

Добрев коментира и смяната на собственика на активите на ЧЕЗ. Вярвам в КЗК и КЕВР и че ще направят адекватните проверки, заяви той.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории