Мъката по Мария съсипва Рачков! Изловиха го в бар с млада танцьорка от „София ден и нощ“ (Пикантни СНИМКИ)

Димитър Рачков Мария

Мъката по жена е способна да срути до осново един мъж! Доказателството за това е Димитър Рачков. Водещият на „Господари на ефира“ още не може да преболедува дългогодишната си изгора и колежка Мария Игнатова,  а тъгата по нея вече му се отразява видимо, коментира Пик.

Рачков и Игнатова скъсаха през лятото на миналата година. Слухове за разрив в отношенията им се носеха месеци преди това. Спекулациите по темата изпънаха до червено нервите на Рачков и той задоволи любопитството и на медиите, и на клюкарите с официално пътвърждение:

„Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и за да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати на т.нар. „журналисти“ и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!“.

Актьорът си мислел, че след раздялата бързо ще си стъпи на краката и ще се изправи емоционално. Това обаче се оказало невъзможно поради простата причина, че и Митко, и Мария имат общи работодатели. Колкото и да избягвали срещите си, все се случвало да се засекат из офисите и студиата на братя Халваджиян. Магърдич и Джуди, които ръководят съответно „Като две капки вода“, където Рачков е водещ, и „Господарите“, за които работи и Мария, лично са се заели с мисията да не припокриват ангажиментите им, само и само да помогнат на Рачков да се справи с мъката.

На партито за ЧРД на семейното заведение на сем. Халваджиян, Рачков се появи, но не и Мария, която също работи за арменската фамилия

Арменците стигнали до там, че да разделят бившата двойка дори на семейните и фирмени партита. Така например, миналато лято Мария уважи Кремена, съпругата на Магърдич, на рождения й ден, на който обаче отсъства Рачков. Преди дни се случи точно обратното – Митко бе поканен на партито за шестия рожден ден на клуба в центъра на София, който Кремена мениджира, в с компанията не се присъедини Игнатова.

И докато при Мария, която е абсолютно перде, и раздялата по никакъв начин не й се отрази, бившият й още не може да привикни с мисълта за провала на връзката им. За 5 месеца, от август досега, Митко Рачков е побеля жестоко, видя ПИК на снимките от партито. Миналата година по същото време, когато водеше „Капките“, актьорът е бил съвсем леко прошарен (на колажа долу).

На партито на Кремена, вечно усмихнатият актьор се настанил на масата на Гала, дъщеря й Мари и Стефан. През цялата нощ Рачков бил тормозен от фенки и младички момичета. Една от тях е танцьорката Карина Николова, която нашумя с ролята си на Теди от тийн сериала „София ден и нощ“.

Източник: Пик

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.